El Barceloneta empata amb l’Olympiacòs (11-11)

Waterpolo. L’equip mariner, que a l’inici del darrer quart manava per 10-7, ha cedit un punt contra el líder en l’últim instant en la sisena jornada de la Champions

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha acabat cedint un empat contra l’Olympiacòs (11-11), un partit que a l’inici de l’últim quart dominava per 10-7. Un parcial final d’1-4 per als grecs, més resolutius en els últims minuts, ha acabat signant les taules, com en les dues últimes visites (7-7) a la piscina de Sant Sebastià. En tot cas, l’equip mariner ha esgarrapat el primer punt al vigent subcampió d’Europa, que arribava a la cita intractable, amb cinc victòries en cinc jornades, i es manté en el tercer lloc de grup de la Lliga de Campions. El partit, com indiquen els parcials, ha estat molt equilibrat, amb dues parts per a cada equip (3-2, 4-2, 2-3 i 2-4).

Chus Martín ha apostat per Miki Linares en comptes del capità Dani López Pinedo a la porteria, i l’equip mariner ha trencat el gel amb un xut d’Alberto Munárriz en superioritat. L’Olympiacòs ha respost amb la mateixa moneda i Gounas i Kakais, aprofitant una badada defensiva, han capgirat el parcial (1-2). Una fuetada de Blai Mallarach i una altra acció en superioritat de Felipe Perrone han tancat el primer parcial amb avantatge barcelonina. El partit ha mantingut la mateixa intensitat en el segon quart, tot i que el Barceloneta amb un percentatge molt elevat en les superioritats (5 de 7) ha obert una escletxa de tres gols (7-4) amb gols de Granados, Munárriz, per partida doble, i Fran Fernández, després d’aprofitar un rebuig.

El campió grec ha iniciat el tercer quart disposat a eixugar el desavantatge i ho ha aconseguit amb dues dianes consecutives de Gounas i Mitrovic en superioritat. El Barceloneta ha aturat la remuntada amb una diana de Bodegas des de la boia. S’ha mantingut l’intercanvi de gols, i Gounas i Aleksic deixaven el partit en 9-7 en només 8 minuts de joc. Semblava que Perrone encarrilava la victòria amb un gol a l’inici del quart decisiu (10-7). Però l’Olympiacòs encara no havia dit l’última paraula i ha restablert l’equilibri amb un parcial de 0-3. Aleksic donava aire als mariners, però Jokovic amb un xut afortunat tornava a igualar el resultat. Restaven 31 segons, però aquest cop el Barceloneta no ha tingut la clarividència necessària i un xut de Bodegas, des de la boia i en l’últim instant, ha acabat marxant per sobre de la porteria de Zerdevas.