Combat nul del Barceloneta

Waterpolo. L’equip mariner té el líder de la lliga de campions contra les cordes, però acaba cedint un empat davant la reacció de l’Olympiacòs, que a l’inici del darrer quart perdia per 10-7

barceloneta 11 olympiacòs 11

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:M. Linares; De Toro, Granados (1), Munarriz (3), Bodegas (1), Larumbe, Aleksic (2), Fernández (1), Tahull, Perrone (2), Mallarach (1), Bustos i López Pinedo.OLYMPIACÒS:Zerdevas; Mylonakis, Skoumpakis, Genidounias (2), Jokovic (1), Buljubasic, Dervisis (2), Kakaris (1), Mourikis, Gounas (4), Argyropoulos, Mitrovic (1) i Zivojinovic.PARCIALS:3-2, 4-2, 2-3 i 2-4.ÀRBITRES:Margeta i Koryzna.PÚBLIC:unes 700 persones.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va tenir contra les cordes l’Olympiacòs durant bona part del duel, però li va faltar rematar la feina. Amb un parcial d’1-4 en els últims cinc minuts van acabar signant les taules, com en les dues últimes visites del campió grec a la piscina de Sant Sebastià. El conjunt de Theodoros Vlachos arribava a la sisena jornada com a líder amb un full de resultats immaculat, amb cinc victòries en cinc partits, i si més no va cedir els seus primers punts en la competició a Barcelona.

El duel va ser molt anivellat, amb diverses alternatives, i en definitiva hi va haver dues parts pràcticament calcades per a cada equip (3-2, 4-2, 2-3 i 2-4). Chus Martín va sorprendre situant Miki Linares sota els pals, en comptes del capità Dani López Pinedo. Els dos primers quarts es van caracteritzar per l’elevat encert dels mariners en les superioritats (5 de 7), amb Munarriz (3), Mallarach, Perrone, Granados i Fran Fernández com a golejadors (7-4). L’escletxa podia haver estat més gran, però Zerdevas va intuir perfectament un penal executat per Granados.

Després de la represa, l’Olympiacòs va sortir disposat a eixugar el desavantatge, però els mariners van resistir l’embat amb els gols de Bodegas i Aleksic. A més, semblava que la diana de Perrone a l’inici de l’últim quart encarrilava la victòria (10-7). Però el subcampió europeu encara no havia dit l’última paraula i amb un parcial de 0-3, amb accions de Gounas, Genidounias i Dervisis, va restablir l’equilibri. El Barceloneta havia abaixat els seus percentatges en superioritat –al final serien 8 de 13–, però Aleksic donava oxigen a poc més d’un minut del desenllaç. Jokovic, amb una jugada fortuïta, tornava a empatar. Faltaven 30 segons i l’equip mariner encara va tenir una última acció d’home de més, però aquest cop no va tenir ni l’encert ni la clarividència per segellar el gol de la victòria.

El Terrassa, a Marsella

El CN Terrassa juga avui a la piscina del CN Marsella (20.30 h), vigent campió de l’Eurocopa i un dels aspirants a guanyar una plaça per a la final a vuit. El tècnic egarenc, Dídac Cobacho, destaca el dinamisme i la intensitat defensiva del conjunt occità, que en l’última jornada ja va ser capaç de sorprendre l’OSC Budapest a domicili (10-13).