El CN Terrassa canta victòria a Marsella (9-10)

Waterpolo. Un gol de Sergi Mora a 1:21 del final dona el segon triomf del conjunt vallesà en la fase de grups de la Lliga de campions

El CN Terrassa ha aconseguit la segona victòria a la Lliga de campions, primera a domicili, després d’un gran partit a Marsella (9-10). Un gol de Sergi Mora, des de l’extrem i pràcticament sense angle, ha sorprès el porter rival a 1:21 per al final i ha premiat el bon plantejament defensiu del conjunt egarenc, especialment a la segona meitat (3-2, 3-3, 1-2 i 2-3).

Després d’uns primers compassos de tempteig, l’equip occità ha sabut trobar escletxes en la defensa vallesana i ha colpejat primer amb un gol des de la boia d’Ante Vukicevic i una ràpida transició culminada per Thomas Venoux. Un xut llunyà de Bernat Sanahuja ha frenat l’embranzida local, però el Marsella es veia més còmode dins la piscina i Venoux ha sabut resoldre en una altra pilota interior. Un gol de contraatac d’Alberto Barroso després d’una assistència magistral d’Iñaki Aguilar ha tancat el primer parcial (3-2). El guió s’ha mantingut en el segon quart. El Marsella es feia fort en defensa i tornava a prendre la iniciativa amb una ràpida transició d’Alexandre Camarasa. El partit ha entrat en una fase d’intercanvi de gols. Sergi Mora i altre cop Sanahuja restablien l’equilibri. Vukicevic i Crousillat tornaven a obrir forat, però Barroso, per baix feia pujar al 6-5 al marcador abans del descans llarg.

Després de la represa, el conjunt de Dídac Cobacho ha fet un pas endavant en defensa i ha canviat la dinàmica del partit. Víctor Alegre, amb un xut molt ben col·locat, i un penal executat per Sergi Mora col·locava el Terrassa amb avantatge per primer cop en tot el partit. Vukicevic, però, aconseguia la seva tercera diana i deixava el partit de nou anivellat amb només 8 minuts de joc. En un primer moment les defenses, amb grans intervencions dels dos porters, s’han imposat al joc d’atac. El Terrassa ha començat a treure profit de les accions de superioritat i a partir d’aquí sempre ha anat un pas endavant del seu rival. Sanahuja i Pericas, des de la boia, aplanaven el camí i Mora ha fet valer la seva experiència per segellar un treballat segon triomf del Terrassa a la Lliga de Campions.