El Barça no té aturador

Handbol. Guanya el Benidorm amb un Pérez de Vargas fi sota els pals i un Tomàs encertat en atac

BARÇA 42 BENIDORM 25

BARÇA:Pérez de Vargas, Tomàs (7), Sorhaindo (1), N’Guessan (2), Mem (5), Pascual (2) i Palmarsson –set inicial–; Entrerríos (3), Andersson (4), Serdio (2), Diocou (3), Petrus, Dolenec (4, 3p), Fabregas (4), Oliveras (3) i Moller.BM BENIDORM:Roberto Rodríguez (1), Cabanas (2), Rivero, Oliver (3), Lewis (3), Lighnieres (3) i Folques –set inicial–; Simonet (2), Méndez (2), Dorado (2), Grau (1), Nolasco, Rueda (1), Lorasque (2), Pabán (3) i Conca.PARCIALS CADA CINC MINUTS:4-2, 7-4, 10-5, 14-7, 18-8, 23-11 (descans), 25-13, 28-18, 30-20, 35-21, 39-22 i 42-25.ÀRBITRES:I. Pascual i C. Luque. Van excloure Mem, del Barça, i Simonet i Grau, del Benidorm.

El Barça va derrotar el Benidorm i va sumar la seva catorzena victòria de manera consecutiva. Els blaugrana van tornar a demostrar que no tenen aturador i en aquesta ocasió van brillar el porter Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals amb 21 aturades, mentre que en atac Víctor Tomàs va anotar set gols i Dika Mem en va fer cinc. Des de l’inici del partit els blaugrana van imposar un alt ritme de joc i van buscar els contraatacs i les jugades ràpides. La diferència es va anar ampliant i al descans es va arribar amb un 23-11 pels blaugrana.

El Benidorm va jugar els seus minuts més brillants en l’inici del segon temps i va aconseguir reduir una mica el desavantatge, fins a set gols després d’un parcial de 0-3. El Barça, però, va tornar a córrer i a trobar espais en la defensa visitant, i amb un parcial de 9-1 va deixar les coses clares i va guanyar per 42-25.