Rugbi

Triomf de la Santboiana

Rugbi. El Barça cau a casa contra l’Alcobendas (15-20) en la repetició de la final de copa i el degà apel·la a la defensa contra el Cisneros (13-17)

El Barça va perdre ahir a la Teixonera per 15-20 contra l’Alcobendas, el segon classificat, en la repetició de la final de copa, mentre que la Santboiana, cinquena, va sumar el setè triomf del curs al camp del Complutense Cisneros (13-17) en un partit molt igualat en què la seva solidesa defensiva va ser determinant per sumar quatre punts. Els dos assajos del conjunt català els van fer Paolo Ragazzi i Afa Tauli. John Bentley va anotar un cop de càstig i les dues transformacions.

El conjunt de Sergio Guerrero va anar sempre a remolc i a la mitja part perdia per 3-15. Els assajos de Bruno Granell i Xavier Cebrián en el segon temps van acostar els catalans però no van acabar de neutralitzar els tres assajos dels visitants. El Barça, però, suma un punt per bonificació defensiva i fa set jornades seguides que puntua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)