El CN Terrassa també supera el Hannover (8-9)

Waterpolo. Segona victòria consecutiva a domicili dels egarencs en la lliga de campions

El CN Terrassa ha encadenat la segona victòria consecutiva a domicili en la lliga de Campions a la piscina del Hannover (8-9). El partit ha tingut diverses alternatives (3-1, 1-3, 3-2 i 1-3) i per moments el conjunt terrassenc s’ha encomanat del joc anàrquic del rival. En el tram decisiu, però, s’ha fet fort en defensa i amb un parcial final d’1-3 ha acabat segellant la tercera victòria en la competició, que el situa a les portes dels equips que lluiten per una plaça a la final a vuit.

Al Terrassa li ha costat entrar en joc i no ha vist porteria fins al final del primer quart en una jugada culminada per Ricard Alarcon des dels 2 metres. Abans, el Hannover ja havia pres la iniciativa amb un parcial de 3-0, amb gols de Winkelhorst. Darko Brguljan i Tobias Preuss. A partir de la defensa, el conjunt de Dídac Cobacho ha capgirat la dinàmica i amb els gols de Víctor Alegre, Fran Sánchez i Ricard Alarcon s’ha situat amb avantatge per primer cop en el partit (3-4). En tot cas, Darko Brguljan deixava el duel igualat a l’equador. El tercer quart s’ha convertit en un intercanvi de gols del qual n’ha sortit beneficiat el Hannover, menys castigat per les exclusions. La tercera diana d’Alarcon i un gol de Sánchez, aprofitant un rebuig del porter, donaven aire al Terrassa, que arribava a l’últim quart amb un mínim desavantatge d’un gol (7-6). En l’últim quart ha aparegut Sergi Mora, que s’està convertint en el jugador dels gols decisius. Un penal i un sorprenent xut des de l’arc de l’experimentat jugador manresà tornavan a deixar l’equip vallesà amb avantatge. Sergi Prieto, en un contraatac, ha rematat la feina (7-9) i el Hannover només ha tingut temps per escurçar distàncies (8-9) a 15 segons per al final.