El CN Terrassa, en ratxa

Waterpolo. L’equip vallesà es fa fort en defensa i encadena la segona victòria a domicili a costa del Hannover en la lliga de campions

hannover 8 cn terrassa 9

WASPO 98 HANNOVER:Schenkel; Corusic, Rotermund, Real, D. Brguljan (3), Radovic (2), Muslim, Preuss (1), Nagaev (1), M. Brguljan, Schuetze, Winkelhorst (1) i Goetz.CN TERRASSA:I. Aguilar; Alegre (1), Mora (2), Alarcón (3), O. Aguilar, Prieto (1), Sánchez (2), Pericas, Barroso, Gutiérrez, Rodríguez, Chico i Segura.PARCIALS:3-1, 1-3, 3-2 i 1-3.ÀRBITRES:Castagnola i Putnikovic.COMENTARI:setè i últim partit de la primera volta.

El CN Terrassa es va saber sobreposar a un mal inici de partit (0-3), al joc anàrquic del rival i a la baixa d’última hora per angines del seu principal golejador, Bernat Sanahuja, per superar el Hannover per la mínima i encadenar la segona victòria a domicili en la lliga de campions. El balanç defensiu, en el segon i el quart període, va ser clau per desbaratar la majoria de les nombroses jugades d’home de més del conjunt alemany i poder cantar victòria per tercera vegada en una competició que ja ha arribat a l’equador i que s’atura fins al febrer per la disputa de l’europeu de Budapest.

Al Terrassa li va costar entrar en joc i no va veure porteria fins que ja havien passat 7:49 de partit en una jugada culminada per Ricard Alarcón des dels 2 metres. Abans, el Hannover ja havia pres la iniciativa amb un parcial de 3-0, amb gols de Winkelhorst. Darko Brguljan i Tobias Preuss. A partir de la defensa, el conjunt de Dídac Cobacho va capgirar la dinàmica i amb els gols de Víctor Alegre, en un contraatac conduït per Oriol Rodríguez, Fran Sánchez i Ricard Alarcón, en sengles xuts des de l’arc, es va situar amb avantatge per primer cop en el partit (3-4). Tanmateix, Darko Brguljan, el jugador més incisiu del Hannover, va deixar el duel igualat a la mitja part.

El tercer quart es va convertir en un intercanvi de gols del qual va sortir beneficiat el Hannover, menys castigat per les exclusions. La tercera diana d’Alarcón i la segona de Sánchez, aprofitant un rebuig del porter, donaven aire al Terrassa, que arribava a l’últim quart amb un mínim desavantatge (7-6). En l’últim quart va aparèixer Sergi Mora, que s’està convertint en el jugador dels gols decisius. Un penal i un sorprenent xut llunyà de l’experimentat jugador manresà tornaven a deixar l’equip vallesà amb avantatge. Iñaki Aguilar també es deixava veure en els moments clau i Sergi Prieto, en un contraatac, va rematar la feina en un cara a cara amb Moritz Schenkel (7-9). Encara quedaven 1:32 de joc, però el Hannover només va tenir temps per escurçar diferències amb un gol de l’esquerrà Ivan Nagaev.