Handbol

El Barça tanca la primera volta amb victòria a Puente Genil (27-33)

Handbol. El partit ha tingut dues cares: un equip blaugrana demolidor al primer temps (13-21) i intermitent després de la represa (14-12)

El Barça ha tancat la primera volta de la lliga Asobal a Puente Genil (27-33), on ha segellat la quinzena victòria en quinze jornades. El partit ha tingut dues cares, amb un conjunt blaugrana demolidor en el primer temps (13-21) i molt intermitent després de la represa, en què l’equip andalús s’ha apuntat la victòria parcial per 14-12.

El Barça ha començat al ralentí, amb més imprecisions del compte. El parcial favorable al Puente Genil (4-2), però, ha servit per activar els mecanismes del conjunt blaugrana, que amb un tres i no res ha pres la velocitat de creuer per capgirar el resultat i obrir forat en el marcador. Amb el full de ruta habitual, la solidesa defensiva i les sortides al contraatac, el Barça ha tancat el primer acte amb un contundent 13-21 i la victòria molt encarrilada.

El porter serbi Admir Ahmetasevic s’ha erigit en el protagonista de la segona meitat (10 aturades i un 45% d’encert). Ha aturat els tres primers llançaments blaugrana i ha impulsat la reacció del seu equip, que amb un parcial de 4-0 ha ajustat les diferències fins als 4 gols (17-21). El Barça ha necessitat gairebé 8 minuts per veure porteria, però ha replicat amb un parcial de 1-6 per aconseguir una màxim diferència de 9 gols (18-27). La reacció blaugrana no ha tingut continuïtat i ha comès més errades del que és habitual. El Barça no ha vist perillar la victòria, però si més no ha cedit el triomf parcial del segon temps al conjunt andalús. Per part blaugrana, els màxims anotadors han estat Aleix Gómez (7, amb 5 de 5 en penals), Àlex Pascual (6) i Jure Dolenec (5).

L’expedició del Barça marxa demà rumb a Valladolid, on el cap de setmana disputarà la copa Asobal abans de tancar l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)