El Barça, amb intermitències

Handbol. L’equip blaugrana mostra dues cares a Puente Genil en el final de la primera volta

PUENTE GENIL 27 BARÇA 33

ÁNGEL XIMÉNEZ AVIA PUENTE GENIL:De Hita; Castro (5), Garcia (4), Tua (4), Dashko (4), Alonso (4), Estepa –set inicial–; Ahmetasevic (p.s.), Da Silva (2), Consuegra (1), Cuenca, Mijatovic (1) i Pereira (2).BARÇA:Möller; Andersson (1), Aleix (7, 5 p.), Petrus, Mem (3), A. Pascual (6), Fàbregas (2) –set inicial–; Gonzalo (p.s.), Entrerríos (4), Sorhaindo (1), Ariño, Serdío (1), Diocou i Dolenec (5).PARCIALS:2-2, 4-5, 7-10, 8-14, 11-18, 13-21; 15-21, 17-23, 18-27, 22-28, 24-30 i 27-33.ÀRBITRES:García i Iniesta. Exclusions: Tua (51’), per part del Puente Genil, i N’Guessan (18’), per part del Barça.

El Barça va fer la feina a la primera meitat (13-21) i després, jugant a ratxes, va viure de renda per tancar la primera volta de la lliga Asobal a Puente Genil amb ple de victòries en quinze jornades. El tècnic, Xavi Pascual, no estava ni de bon tros satisfet amb el rendiment del seu equip: “Ha estat una qüestió de falta d’intensitat absoluta. Hem sortit a passejar a la segona part i així no es pot sortir.” El conjunt blaugrana no va patir per la victòria, però va cedir el parcial de la segona part al conjunt andalús (14-12).

El Barça ja va tenir un inici de partit discret (4-2), però va reaccionar a partir de la defensa i amb sortides al contraatac va deixar el partit molt encarrilat al descans. Després de la represa, amb un gran Admir Ahmetasevic a la porteria rival, va encaixar un parcial de 4-0 d’entrada (17-21) i va necessitar 7:47 per tornar a veure porteria. El seu joc va ser intermitent i va tenir moltes més imprecisions del que és habitual.

L’Ademar, el pròxim rival

Acabada la jornada, es va fer el sorteig de la copa Asobal i el Barça va quedar emparellat amb l’Ademar de Lleó en les semifinals que es jugaran dissabte a Valladolid (19 h). L’altra semifinal enfrontarà el conjunt amfitrió contra el Bidasoa (21 h).