Handbol

El Barça no perdona l’Ademar (39-30) i jugarà la final de la copa Asobal

Handbol.

El Barça s’ha classificat per jugar la final de la copa Asobal de demà a Vlladolid (17.30 h) després de superar amb autoritat l’Ademar de Manolo Cadenas en un partit que ja s’ha trencat en el primer temps. Mem i Cindric, sis gols cadascun, van ser els jugadors més letals de l’equip. L’equip aspiara a guanyar el seu novè títol seguit, el 15è en 30 edicions de la competició. El rival se sabrà aquesta nit després d ela segona semifinal, que enfrontarà el Bidasoa i el Valladolid a les 9.

La sortida del partit ha estat una declaració d’intencions dels blaugrana amb Mem –tres gols en tres minuts– liderant l’ofensiva de l’equip, que després d’un doble fly completat per Ariño i un contraatac del mateix jugador ha trencat el partit en només sis minuts de joc (7-2). Cadenas ha demanat un temps mort i els de Lleó han aturat la sagnia de gols buscant les pessigolles al Barça amb la mateixa arma, velocitat en els transicions i servint a tot gas de mig camp després de cada gol. Un gol de Carrillo ha reduït la diferència fins al 8-6, però l’entrada de la segona unitat blaugrana, amb Cindric, Pálmarsson i Dolenec a la primera línia ha tornat a donar vigor a l’atac des dels de Pascual, que han estat letals al contraatatac (9 de 9), tot i que han tingut alguns problemes en el replegament davant la velocitat del rival. Sorhaindo, amb un formidable gol d’esquenes a la porteria, ha donat a l’equip la màxima diferència al primer temps (22-16).

En el segon temps l’Ademar ha sortit a totes i amb bones jugades de Carou i David Fernández s’ha posat a tres (23-20), però el Barça, amb Cindric com a líder absolut, s’ha fet ràpidament amb el control del partit i la diferència no ha parat de jugar fins al final, quan Raúl Entrerrios ha fet el 39-30 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)