Atletisme

Guerrero i Ougra, campions gironins

Atletisme. El cros de Banyoles, amb 640 participants, reparteix els títols de la demarcació de cada categoria

Marina Guerrero (CA Manresa) va recuperar el títol de campiona gironina que va guanyar fa dos anys a Vidreres –el darrer, a Riudellots, va ser d’Elena Fonalleras (Santa Cristina)– amb el triomf en el cros de Banyoles, el de casa seva. Era la setena cita del Circuit Gironí, amb 640 participants i que proclamava els campions de la demarcació en cada categoria. I la darrera de l’any perquè les dues que resten seran a Vidreres el 12 de gener i el 19 a Caldes de Malavella. Un calendari de cros a les comarques gironines que té el seu plat fort diumenge que ve a Calonge, amb el campionat de Catalunya absolut. Marina va treure 20 segons a Laura Rodríguez (Lleida UA), segona i millor promesa, i Carlota Rodes (CACanaletes-Sant Martí), també sub-23, va ser tercera a més de mig minut de la banyolina.

En la cursa masculina, els sub-23 van ser els tres primers: Abderrahim Ougra (GEiEG), Bouba Sabaly (CA Lloret-la Selva) –segon a tres segons– i Genís Fernández (CA Granollers) –tercer a un minut. El grupista va lligar el seu tercer triomf del curs i Pau Castellvell (CN Banyoles) va ser el millor sènior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)