Futbol sala

Domini infructuós

Futbol sala. El Barça falla davant de porteria a Peníscola i desaprofita l’ensopegada del Movistar contra el Jaén (1-2) per recuperar el lideratge

peNíscola 3 Barça 1

PENÍSCOLA:Molina, Isi, Claudino, Josiko, Gómez –cinc inicial–; Cols, Fernández, Paniagua, Montes, Tuli i Orzáez.BARÇA:Dídac; Marcenio, Adolfo, Dyego, Arthur –cinc inicial–; Joselito, Roger, Rivillos, Daniel i Boyis.GOLS:1-0 (5’) Fernández. 2-0 (27’) Orzáez. 2-1 (38’) Dyego. 3-1 (39’) Orzáez.

El Barça va encaixar a la pista del Peníscola la segona derrota en tres partits i va perdre la possibilitat d’acabar la primera volta de la lliga com a líder, ja que el Movistar Inter també va ensopegar a casa contra el Jaén (1-2). En tot cas, els blaugrana tanquen les quinze primeres jornades de la fase regular amb 34 punts, a un del conjunt madrileny.

El Barça va fer mèrits per guanyar, especialment a la primera part en què va tenir vuit ocasions clares per marcar, però ahir no va tenir el dia davant de porteria. El Peníscola, en canvi, es va mostrar molt més efectiu i va tenir en el porter Molina un dels jugadors més destacats. L’equip del Baix Maestrat va colpejar primer gràcies a un gol de Miguel Hernández (6’) i de res van servir les ocasions d’Adolfo (un pal), Dyego, Arthur o Boyis perquè el resultat no es va moure abans del descans. La insistència del Barça no tenia premi i el Peníscola ho va aprofitar per marcar el segon. Dyego, per fi (38’), va retallar diferències, però tot seguit va arribar la sentència.