Rugbi

El Barça perd la semifinal de copa

Rugbi. Els blaugrana no poden sorprendre El Salvador tot i la seva lluita i es queden sense passar a la final. L’equip de Valladolid es disputarà el títol contra l’Alcobendas, que es va imposar ajustadament en l’altra semifinal

EL SALVADOR 31 BARÇA 20

EL SALVADOR:Wozniak, Smith, Alvarado, De Aguilera, Walker-Fitton, Víctor Sánchez, De la Llana, Wainwright, Pelayo Ramos, Faasen, Fitzsimons, Du Toit, Barrios, Lainz i Rust. També van jugar: Teu, Del Hoyo, Jurado i Harmatiuk.BARÇA:Muñiz, Martín García, Molinari, Mirabet, Lagioiosa, Benegas, Bougeard, Hogg, Cane, Güemes, Velarde, Barranco, Naranjo, Granell i Ortiz. També van jugar: Kovalenko, Ocampo, Cuello, Zas, Isaack, Cebrián i Spezialli.MARCADOR:0-5 (15’) Ortiz, assaig. 7-5 (24’) Fitzsimons, assaig i Rust, xut. 12-5 (37’) Sánchez, assaig. 12-8 (40’) Güemes, cop de càstig. 12-15 (47’) Velarde, assaig i Güeme, xut. 17-15 (54’) Rust, assaig. 24-15 (62’) Wozniak, assaig i Rust, xut. 24-20 (72’) Kovalenko, assaig. 31-20 (78) Jurado, assaig i Rust, xut.

El Barça va ser derrotat en la semifinal de la copa pel SilverStorm El Salvador per 31-20 i es va quedar sense poder disputar la final, com havia fet en l’edició de la temporada passada. Els blaugrana van lluitar i es van entregar durant tot el partit, però no van poder sorprendre el conjunt de Valladolid, que va passar a la lluita pel títol, en què s’enfrontarà a l’Alcobendas, l’actual campió.

Els blaugrana van colpejar primer en la primera meitat amb un assaig de Pablo Ortiz en el minut 15, però va ser El Salvador el que va dominar el joc i el que es va apropar amb més perill a la línia de marca del Barça. En el minut 24, els de Valladolid van anotar el seu primer assaig i van transformar i, en el 36, van aconseguir el segon (12-5). Amb el temps complert de la primera part, Bautista Güemes va anotar un cop de càstig i es va arribar al descans amb el 12-8.

Els primers minuts del segon temps, els blaugrana van tornar a situar-se per davant gràcies a un assaig de Franco Velarde que Bautista Güemes va transformar (12-15). El Salvador va reaccionar i va tornar a posar-se per davant en anotar dos assajos, de què un transformat (24-15) a menys de vint minuts per al final i quan tenien superioritat per una targeta groga. Antiom Kovalenko va donar esperances als blaugrana amb el tercer assaig (24-20), però, el darrer minut, El Salvador es va assegurar la victòria i la classificació per a la final (31-20).

En la primera semifinal, l’Alcobendas va derrotar per 11-15 el VRAC Quesos Entrepinares i podrà defensar el títol que va guanyar l’any passat.