Esquí

Casanovas i Pérez guanyen la Crononúria

Esquí de muntanya. La prova dona el tret de sortida a la 15a copa catalana de curses verticals FGC Mountain Series 6.0

La setena Crononúria Memorial Ramon Casadevall va donar el tret de sortida a la 15a copa catalana de curses verticals FGC Mountain Series 6.0. Els vencedors van ser Albert Pérez i Júlia Casanovas. Amb neu dura ventada en tot el recorregut, els corredors van completar un recorregut exigent amb 690 metres de desnivell.

La component de la selecció catalana Júlia Casanovas (CE Cerdanya Skimo Team) es va imposar amb poc més de tres minuts d’avantatge respecte de la berguedana Clàudia Sabata (CE Berguedà). Maribel Morillas (CA Palamós) va pujar al tercer calaix del podi, a deu minuts de la guanyadora. Casanovas va mostrar la seva superioritat des dels primers trams de la prova des de la sortida al santuari de Núria. Casanovas i Sabata van completar les previsions i van fer bo el cartell de clares favorites. La sorpresa va arribar en categoria masculina. La va protagonitzar Albert Pérez (CE Cerdanya Skimo Team), el membre del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya. Es va escolar entre els favorits i es va imposar a Guillem Farriol (UE Matadepera), que va ser el guanyador absolut. Pérez no va poder puntuar pel fet d’estar en edat júnior encara. El segon lloc va ser per a l’actual campió de Catalunya d’esquí de muntanya individual, Martí Làzaro (CE Ripoll). Jordi Bolet (CE Cerdanya Pirineus) va ser el tercer en categoria absoluta.