Atletisme

Bossy i Galimany defensen títol en la Cursa dels Nassos

Atletisme. El vallesà arriba en forma després de les victòries en la Mercè i en la prova dels Bombers i la vallenca aspira al quart triomf

Artur Bossy, que s’estrenarà amb el seu nou club Castillejo&Caceres RC, i Marta Galimany (FC Barcelona) són els grans favorits per revalidar el títol en la Cursa dels Nassos de Barcelona, que aplegarà uns 10.500 corredors. El fondista de Samalús arriba en forma i aquest curs ja ha sortit vencedor d’altres clàssiques barcelonines com la Cursa de la Mercè i la de Bombers. Galimany aspira al seu quart triomf consecutiu. Altres noms destacats en la prova que tanca l’any són Carles Castillejo, Ibrahim Ezzaydouni, Mourad el Bannouri, Abdelaziz Merzougui, Míriam Ortiz, Marisa Casanueva i Sheila Avilés.

El reusenc Abdessamad Oukhelfen, tercer sub-23 en l’europeu de cros, i el lleidatà Ayad Lamdassem figuren entre els inscrits en la Sant Silvestre Vallecana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)