Handbol

Espanya supera Alemanya amb contundència (33-26)

Handbol. L’equip de Jordi Ribera ha marcat el ritme des de l’inici i ha exhibit més varietat de recursos tàctics tant en defensa com en atac

La selecció espanyola, amb sis jugadors catalans, ha exhibit els seus recursos tàctics, tant en defensa com en atac, per superar amb suficiència Alemanya i aplanar el seu camí en l’europeu. L’equip de Jordi Ribera ha marcat des del primer moment el ritme de partit i a la mitja part ja manava per 14-11. Després de la represa, el conjunt espanyol, amb diversos canvis defensius, ha provocat un curt-circuit en l’atac germànic i ha arribat a dominar el seu rival de fins a 10 gols de diferència (29-19). Gonzalo Pérez de Vargas, amb 12 aturades, ha estat escollit el jugador més valuós del partit.

L’equip de Ribera ha colpejat primer. Després d’uns primers minuts d’imprecisions i quatre aturades espectaculars de Gonzalo Pérez de Vargas, Àlex Duixebàev ha inaugurat el marcador quan ja s’havien disputat 4:40 de joc. La defensa 5-1 plantejada pel tècnic sarrianenc ha generat dubtes en el rival i el conjunt espanyol s’ha escapat amb un parcial de 8-2, després de dues jugades exquisides d’Entrerríos, d’esquenes a la porteria, i del gran dels Duixebàev, amb una rosca que ha sorprès Andreas Wolff. Alemanya ha contraatac amb la mateixa arma i s’ha situat amb un 5-1 amb Pekeler com a jugador més avançat. La tàctica ha donat resultat perquè per uns minuts l’atac hispà s’ha col·lapsat i el conjunt germànic ha ajustat el resultat amb un parcial de 0-5 (10-9). L’equip espanyol ha agafat oxigen amb un gol de contraatac d’Alex Duixebàev i amb les bones intervencions de Gonzalo (7 aturades a la primera meitat) ha pogut arribar a l’equador amb avantatge (14-11).

Després de la represa i d’un intercanvi de cops inicial, l’equip espanyol ha acabat destarotant el seu rival amb les alternances defensives i la contínua rotació de jugadors. L’encert de Maqueda ha impulsat una primera estrebada (24-18). El temps mort de Christian Prokop no ha donat resultat i el conjunt espanyol ha continuat recuperant pilotes i sortint al contraatac per sentenciar el duel amb intervenció de tots els jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)