Waterpolo

Espanya compleix el tràmit

Waterpolo. L’equip de David Martín posa la directa a partir del segon quart i acaba golejant Malta en un debut plàcid en l’europeu. Demà es jugarà el lideratge de grup contra Hongria

malta 7 espanya 23

MALTA:Grixti; Gabarretta, Galea, Pace, Darren Zammit, M. Zammit (2), S. Camilleri (3), J. Camilleri, Abela (1), Cousin, Plumpton, Dino Zammit (1) i Borg.ESPANYA:López Pinedo; Munárriz (5), Granados (3), Sanahuja (1), De Toro, Larumbe (2), Delgado (1), Fernández (2), Tahull (4), Perrone (3), Mallarach (1), Bustos (1) i Lorrio.PARCIALS:3-4, 2-6, 0-7 i 2-6.

La selecció espanyola, amb set jugadors catalans, va complir el tràmit contra Malta i demà es jugarà contra Hongria (19 h) el lideratge de grup, que atorga l’accés directe als quarts de final de l’europeu. L’equip de David Martín va necessitar un quart per desprendre’s dels nervis del debut i aplicar el seu pla de joc després d’uns primers minuts més equilibrats del que s’esperava. Inicialment, el conjunt illenc, amb dos gols en tres superioritats, va respondre a les quatre dianes dels vigents subcampions europeus (3-4). En el segon quart va canviar la dinàmica. Amb una gran pressió defensiva i sortint en ràpides transicions, els de David Martín van trencar el partit amb quatre gols consecutius, dos de Granados, i un de Perrone i Delgado. Malta encara va tenir una tímida reacció, però en arribar al descans ja tenien el partit encarrilat (5-10). Després de la represa, Espanya va continuar amb l’altíssim ritme de joc i va aprofitar la davallada física del rival per sentenciar amb un contundent parcial de 2-13.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)