En progressió

Waterpolo. L’equip espanyol goleja Israel sense contemplacions i continua amb pas ferm en l’europeu

Espanya 18 israel 2

ESPANYA:Sánchez; Bach, A. Espar, Ortíz (5), Tarragó, González (2), C. Espar (4), Peña, Forca (4), Crespí (2), Maica, Leitón (1) i Ester.ISRAEL:Peres; Sasover, Farkash, Bogachenko (2), Noy, Futorian, Strugo, Ben David, Tal, Mone, Hochberg, Regev i Geva.PARCIALS:3-0, 4-1, 7-1 i 4-0.ÀRBITRES:Varkonyi i Dreval.

La selecció espanyola continua amb pas ferm en l’europeu de Budapest i ahir va resoldre amb golejada el duel contra Israel, una de les ventafocs del grup. Miki Oca es va permetre el luxe de donar descans a quatre de les millors jugadores (Laura Ester, Maica García, Roser Tarragó i Anni Espar), però això no va ser cap obstacle per superar el rival amb molta contundència. En l’horitzó (diumenge) hi ha el duel clau contra els Països Baixos, tot i que divendres encara hauran d’afrontar un partit molt accessible contra Alemanya.

En la posada en escena i amb Maria Elena Sánchez sota els pals (9 aturades), l’equip espanyol va brillar més en defensa que no pas en atac (3-0). Les d’Oca van anar incrementant progressivament el seu ritme de joc en el segon quart (4-1), mentre que Israel va necessitar més d’11 minuts per anotar el seu primer gol. L’arrencada, després de la represa, va ser definitiva i demolidora (7-1), amb Bea Ortiz, Judith Forca i Clara Espar martellejant la defensa rival.

El lideratge en joc contra Hongria

Després del tràmit del debut contra Malta (7-23), la selecció espanyola masculina es juga avui contra Hongria (19 h) el lideratge de grup, que atorga un bitllet directe per als quarts de final. Ja no que queden entrades per al partit i el Duna Arena s’omplirà per veure en acció l’equip amfitrió. “El partit no és decisiu, però si que condiciona el camí en el campionat, i estem molt motivats”, ha comentat el seleccionador David Martín, que ha tret importància a la derrota en la fase de grups en el mundial de Gwangju (13-11). “Això és història passada i aquí intentarem mostrar el nostre caràcter”, ha sentenciat el tècnic barceloní.