Futbol sala

L’Hospitalet combat però el campió no cedeix

Futbol sala. El Barça comença la defensa del títol de copa amb un triomf solvent contra un equip de Segona B que es va desinflar a les acaballes

AE Bellsport 1 Barça 5

AE BELLSPORT L’HOSPITALET:Jaume, Uri Serrano, Sergio Alfonso, Chechi i Ivan Gonfaus –cinc inicial– Marc Alegre, Álex Aguilar, Raúl Ceni, David Alba, David Ruiz, Roger Carbó i Joan Miñano (porter suplent).FC BARCELONA:Juanjo, Marcenio, Dyego, Aicardo i Dyego –cinc inicial– Joselito, Roger Serrano, Adolfo, Arthur, Rivillos i Boyis.GOLS:0-1 (2’) Daniel. 0-2 (14’) Boyis. 1-2 (17’) Ivan Gonfaus. 1-3 (29’) Joselito. 1-4 (37’) Rivillos. 1-5 (39’) Dyego.ÀRBITRE:Salvador García Donás i Francesc Moreno Millán.

El Barça va complir ahir els pronòstics en la seva estrena a la copa del Rei. El conjunt blaugrana, que estava exempt de les dues primeres eliminatòries, va començar la defensa del títol contra un Hospitalet Bellsport de la Segona B que no va donar el seu braç a tòrcer fins al final. Els riberencs van mantenir-se ferms en defensa tot i l’estocada inicial de Daniel i el 0-2 de Boyis. Els locals van saber retallar distàncies amb el gol de l’exblaugrana Ivan Gonfaus. Però en la segona part van anar perdent pistonada progressivament i el Barça va sentenciar en inferioritat. El campió comença amb bon peu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)