Espanya goleja Alemanya (4-19) i es jugarà el primer lloc contra Holanda

Waterpolo.

Espanya ha derrotat aquest matí Alemanya per 4-19 (2-4, 0-5, 1-5 i 1-5) sense contemplacions, suma quatre victòries en quatre partits i es jugarà diumenge contra Holanda (16 h) la primera plaça del grup B de l’europeu que es juga a Budapest en un partit en què probablement l’empat no li valdrà. Els quatre primers dels dos grups accedeixen als quarts però la primer aposició, permet un encreuament més favorable conta el quart classificat del grup A. El tècnic Miki Oca ha repartit molt els minuts per evitar un desgast superflu contra un equip sensiblement inferior. Espanya, amb dotze catalanes, ha superat el conjunt alemany en totes les facetes del joc a partir d’una defensa intensa que ha evitat sempre el joc de boia rival i ha obligat les alemanyes a fer llançaments molt llunyans. Les de Miki Oca han buscat sovint amb velocitat el contraatac i han connectat amb facilitat amb les seves boies, molt superiors. Paula Crespi, amb 4 gols, ha estat la màxima golejadora del conjunt estatal, en el qual han macat nou jugadores.