Waterpolo

Tràmit resolt amb fermesa

Waterpolo. Espanya supera Alemanya amb facilitat i fent canvis de jugadores i demà es jugarà la primera plaça del grup B de l’europeu contra Holanda

ALEMANYA 4 ESPANYA 19

ALEMANYA:Saurusajtis, Vosseberg (1), Hinz, Eggert, Gesa Deike, Ira Deike, Vunder, Fry (1), Stiefel (1). Heerdt (1), Krukenberg i Kerssenboom.ESPANYA:Sánchez, Bach (1), Anni Espar (2), Ortiz (3), Tarragó (1), González (2), Clara Espar (2), Peña, Forca (2), Paula Crespí (4), Paula Leitón (2) i Ramos (p).PARCIALS:2-4, 0-5, 1-5 i 1-5.ÀRBITRES:Sergei Naumov (RUS) i Gyorgy Kun (HUN). Sense eliminades.

Espanya va derrotar Alemanya per 4-19 (2-4, 0-5, 1-5 i 1-5) sense contemplacions, suma quatre victòries en quatre partits i es jugarà diumenge contra Holanda (16 h) la primera plaça del grup B de l’europeu que es disputa a Budapest en un partit en què l’empat no li valdrà. Holanda, que ahir va apallissar França per 18-1, ha aconseguit golejades més àmplies en la primera fase i té una millor diferència de gols (+62) que no pas Espanya, que acredita un +46. Per això, un empat atorgaria la primera plaça del grup a les holandeses.

Els quatre primers dels dos grups accedeixen als quarts, però la primera posició permet un encreuament més favorable contra el quart classificat del grup A. El tècnic Miki Oca va repartir molt els minuts per evitar un desgast superflu contra un equip sensiblement inferior. Espanya, amb dotze catalanes, va desbordar el conjunt alemany en totes les facetes del joc a partir d’una defensa intensa que va evitar sempre el joc de boia rival i va obligar les contrincants a fer llançaments molt llunyans. Les de Miki Oca van buscar sovint amb velocitat el contraatac i van connectar amb facilitat amb les seves boies, molt superiors. Paula Crespi, amb quatre gols en cinc llançaments, ha estat la màxima golejadora del triomf coral del conjunt estatal, en el qual han marcat nou jugadores.

Com mes gols a favor, millor

En la competició masculina, Espanya es juga la primera posició del grup C contra Turquia (10 h) en un partit en què ha de guanyar per la diferència de gols més àmplia possible. Espanya va empatar amb Hongria i tots dos estan empatats a punts. La diferència de gols decidirà el campió de grup, amb l’avantatge dels locals de jugar contra Malta més tard. Espanya té un +16 i Hongria acumula un +14.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)