Era massa bo per ser veritat

Handbol. El Bordils, que no perdia des del novembre, fa patir de valent el líder

CISNE 32 BORDILS 29

CISNE:Novás, Chan (2), Sánchez (4), Bruno Vázquez, Simón, Villamarín, Javier Vázquez (5), Leoras (3), Calvo, Preciado (2), Gayoso (2), Ramos (5), Chapela (5), Conde, López (1) i Picallo (3).CLUB HANDBOL BORDILS:González, Xicu Reixach (3), Palahí (6), Masó (1), Vilanova (1), Canyigueral (8), Oliver, Fornés, Montes (1), Batlle, Pep Reixach (8), Ferrer, Amagat i Pou (1).PARCIALS:4-2, 6-6, 9-9, 11-10, 14-13, 17-14; 19-18, 21-21, 24-21, 27-24, 28-27 i 32-29.ÀRBITRES:Lucas Crespo i Pedro Eiras. Exclusions a Simon (47’), Preciado (18 i 23) i Picallo (53’) i a Vilanova (26) i Pou (20’).

“Hem lluitat fins al final, però els últims deu minuts hi ha hagut dos factors: l’arbitratge i el cansament”, sintetitzava Pau Campos de la derrota del Bordils a Pontevedra. És la primera dels blanc-i-verds des del novembre a Torrelavega, on el líder ha deixat escapar els únics punts.

El Bordils va cometre dues errades no forçades al final, que el seu tècnic excusava en el cansament i que van arribar després que a dos minuts per acabar Pep Reixach (28-27) i Palahí (29-28) ajustessin el marcador. El Cisne havia fet un 5-0 en la primera meitat (17-13) i un 4-0 en la segona (24-21), però una exclusió per retenir la pilota a set minuts demostrava els nervis dels locals, que havien topat amb Jordi i acusat el seu mal balanç a la primera meitat amb Canyigueral molt inspirat (6 gols al descans).

“El líder ha patit molt per guanyar-nos i el que desequilibra la balança és la seva major rotació a la banqueta i la qualitat que tenen, que per això no hi ha guanyat ningú aquí, encara”, destacava Campos.