Atletisme

Títol català de cros per relleus mixtes per a l’Avinent-Manresa

Atletisme. Caldes de Malavella va ser el marc del campionat, amb un miler de participants en el 35è cros de la localitat selvatana. Karbouch, Batlle, Guerrero i Casalí; els vencedors absoluts

El 35è Cros de Caldes de malavella va proclamar el CA Avinent Manresa campió de Catalunya absolut per relleus mixtes, en una jornada que va comptar amb un miler de participants perquè s’hi repartien també els títols en les categories i sub 20, 18, 16, 14, 12 i 10; en la cinquena edició del campionat.

El conjunt manresà amb la gironina Irene Batlle i la banyolina Marina Guerrero en la segona i tercera volta –corrien dos homes i dues dones, amb un gir al circuit de la Rambla d’en Rufí– i Khalid Karbouch en la primera i Abel Casalí va ser el vencedor després de liderar la cursa des del segon relleu, en què passava del tercer al primer lloc. El CA Granollers i l’Agrupació Atlètica Catalunya van mantenir un intens frec a frec per la segona posició, que finalment va ser per al conjunt vallesà per un marge de 4 segons i a gairebé tres minuts del Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)