Tennis

Djokovic inicia la defensa del títol d’Austràlia amb una victòria treballada

Tennis. El serbi venç l’alemany Struff per 7-6 (5), 6-2, 2-6 i 6-1. La local Barty, número u mundial i primera favorita, cedeix un set en el seu debut contra Tsurenko (5-7, 6-1 i 6-1)

El campió masculí de l’Obert d’Austràlia, Novak Djokovic, ha iniciat la defensa del títol amb una treballada victòria contra l’alemany Jan-Lennard Struff. El segon favorit ha guanyat per 7-6 (5), 6-2, 2-6 i 6-2 en dues hores i setze minuts. El tercer cap de sèrie, el suís Roger Federer també ha començat guanyant per 6-3, 6-2 i 6-2 al nord-americà Steve Johnson. El sisè favorit, el grec Stefanos Tsitsipas ha guanyat per 6-0, 6-2 i 6-3 al italià Salvatore Caruso. L’aparició de la pluja ha afectat aquesta primera jornada del primer Grand Slam de la temporada i els partits que s’estaven disputant a les pistes exteriors s’han hagut d’ajornat fins demà.

En el quadre femení la primera favorita i número u mundial, l’australiana Ashleigh Barty ha cedit un set en el seu debut però ha estat superior a l’ucraïnesa Leisa Tsurenko i l’ha guanyat per 5-7, 6-1 i 6-1.També ha entrat en acció la campiona, la japonesa Naomi Osaka (3), que ha derrotat a la txeca Marie Bouzkova per 6-2 i 6-4, mentre que una de les favorites al títol, la nord-americana Serena Williams (8), ha iniciat la competició derrotant per 6-0 i 6-3 a la russa Anastasia Potapova.

Triomf de Badosa

La gironina Paula Badosa ha tingut una gran estrena en l’Obert d’Australià i per primera vegada en la seva carrera ha superat el primer partit d’un Grand Slam. Paula Badosa ha derrotat per 6-1 i 6-0 en menys d’una hora a l’experimentada sueca Johanna Larsson, de 31 any i que havia superat la fase prèvia. La propera rival de l’empordanesa serà la txeca Petra Kvitova (7), la finalista de l’edició de l’any passat, i que ha guanyat a la seva compatriota Katerina Siniakova per 6-1 i 6-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)