Espanya venç Alemanya (6-12) i passa als quarts de final l’europeu

Waterpolo. La selecció estatal, amb set jugadors catalans, te un partit plàcid de vuitens i s’enfrontarà dimecres a Sèrbia per saber si lluitarà per les medalles

La selecció espanyola masculina no ha tingut cap problema per guanyar Alemanya per 6-12 en els vuitens de final de l’europeu i s’ha classificat pels quarts com s’esperava. El rival de l’equip estatal, amb set jugadors catalans, el proper dimecres serà Sèrbia, que hi va accedir directament al ser primera de grup. El guanyador passarà a lluitar per les medalles.

El conjunt alemany només ha oposat una mica de resistència en el primer quart (1-1) gràcies a les vuit aturades del seu porter. Tres gols en un minut i mig en l’inici del segon període han donat una clara avantatge a Espanya, que després només ha anat ampliant fins el 4-7 del descans. La defensa de l’equip que dirigeix David Martín ha sigut bona durant tot el partit i en el tercer quart ha mantingut la porteria a zero amb un parcial de 0-3. En els darrers vuit minuts l’equip estatal s’ha relaxat una mica (2-2 de parcial), ha completat un bon partit i ha aconseguit una victòria que el situa en els quarts.