Tennis

Nadal debuta amb solvència en l’obert d’Austràlia

Tennis.

Rafa Nadal (1), finalista el 2019, ha debutat aquesta matinada en l’obert d’Australià amb un triomf convincent per 6-2, 6-3 i 6-0 consumat en dues hores i 2 minuts davant del bolivià Hugo Dellien (73è de l’ATP). El manacorí, que ha sentit la bola i ha exhibit un nivell prou alt, jugarà la segona eliminatòria contra l’argentí Federico Delbonis, botxí del portuguès Joâo Sousa. També ha passat fluix l’austríac Dominic Thiem (5) davant del francès Adrian Mannarino: 6-3, 7-5 i 6-2.

L’australià Alex Bolt (140è de l’ATP), per la seva banda, ha derrotat per 7-6 (1), 1-6, 6-7 (5), 6-1 i 6-4 el català Albert Ramos (42è), que s’acomiada en el primer partit igual que l’any passat. El Bolt-Ramos ha estat una muntanya russa clàssica en els partits a cinc sets en què s’ha imposat la major agressivitat del jugador local, que ha connectat 54 cops guanyadors per 34 de Ramos. El català ha comes menys errors –42 per 69– però ha perdut set cops el servei i no ha sabut tancar el partit quan dominava per 0-2 en el cinquè acte. Bolt s’enfrontarà a Thiem, mala peça al teler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)