La selecció espanyola es desfà de Grècia (9-12) i passa a la semifinal

Waterpolo. Espanya aprofita el tercer període per distanciar-se de les gregues en els quarts, i lluitarà per les medalles de l’europeu contra el guanyador de l’Hongria-França

La selecció espanyola s’ha classificat per la semifinal de l’europeu femení al derrotar per 9-12 Grècia en els quarts de final. El combinat estatal amb dotze jugadores catalanes ha aprofitar el tercer període per distanciar-se en el marcador. Bea Ortíz ha destacat en atac amb quatre gols. El rival d’Espanya en la lluita per les medalles sortirà de l’últim partit de quarts que disputen Hongria, l’amfitrió, i França.

Espanya s’ha avançat amb un 0-2 en els primers minuts però tres gols consecutius de la grega Margarita Plevritou han donat la volta al partit. L’equip de Miki Oca s’ha refet be i ha arribat al final dels primers vuit minuts amb un gol d’avantatge, 3-4. En el segon període s’ha avançat de dos gols i ha tingut fins a tres atacs per ampliar l’avantatge però no ho ha aconseguit i Grècia ha marcat el 5-6 amb que s’ha arribat al descans.

En l’inici del tercer quart les gregues han empatat (6-6) però llavors ha arribat l’encert de l’equip estatal en les jugades de superioritat, n’ha aprofitat tres de consecutives i s’ha situat amb un 6-9. En el darrer període la selecció espanyola ha aconseguit la seva màxima avantatge de cinc gols (6-11), i en els darrers minuts Grècia ha maquillat una mica el resultat.