Waterpolo

El sacrifici enlaira Espanya

Waterpolo. L’equip de David Martín derrota Sèrbia en la tanda de penals amb López Pinedo impecable sota pals i una gran eficiència defensiva i jugarà demà la semifinal contra Croàcia

SÈRBIA 6 (3) Espanya 6 (4)

SÈRBIA:Pijetlovic, Mandic (3), Dedovic, Randjelovic (1), Cuk (2), Pijetlovic, Vico, Aleksic (1), Jaksic (1), Filipovic (1), Pralainovic, S. Mitrovic i B. Mitrovic.ESPANYA:López; Munarriz, Granados (2), Sanahuja (2), De Toro, Larumbe (1), Delgado (1), Fernández (1), Tahull, Perrone (3), Mallarach, Bustos i Lorrio.PARCIALS:2-1, 1-4, 2-1, 1-0.

Espanya va derrotar Sèrbia en els penals en els quarts de l’europeu i jugarà les semifinals demà contra Croàcia (19 h), que va vèncer Grècia (14-11). El partit va acabar amb 6-6 i en la tanda de penals el porter López Pinedo, impecable tot el partit, va aturar dos llançaments. Espanya només en va fallar un (3-4) i es va revenjar de la derrota, també en els penals, de la final de l’europeu de Barcelona del 2018. El conjunt estatal, amb set catalans, va basar el triomf en l’eficiència defensiva, que va contrarestar el mal percentatge (2/9) en superioritat. L’altra semifinal la jugaran Montenegro, que ha batut Itàlia (8-10), i Hongria, superior a Rússia (14-10).

L’equip de David Martín va serrar les dents de bon començament i va ser molt sòlid al darrere tot i els dos gols del potent esquerrà serbi Mandic (2-0), però al davant no va tenir ni paciència ni fluïdesa. El primer gol el va fer Granados (2-1) rematant una gran assistència de Munarriz. Sèrbia es va situar amb un amenaçador 3-1 en el segon parcial, però Espanya va replicar amb un contundent 0-4 –3-5 a la mitja part–, amb gols de Garcia, Perrone –de penal– i dues fuetades de Sanahuja. Sèrbia es va acostar (4-5) però Perrone, al primer toc, va segellar un gran gol exterior desencallant l’atac (4-6). Cuk va fer el cinquè dels serbis (5-6) i l’últim quart va arrencar amb el tercer de Mandic (6-6). Espanya va cometre massa imprecisions en les passades i els penals van dictar sentència. Perrone, Delgado, Larumbe i Granados van marcar. Munárriz va fallar i López Pinedo va aturar els llançaments dels serbis Prlainovic i Mandic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)