Futbol sala

El Barça ja té el seu nou pivot

Futbol sala. Ximbinha arriba al conjunt blaugrana cedit pel Palma Futsal fins al final de temporada (amb opció a compra) per suplir les baixes dels brasilers Ferrão i Esquerdinha

El regal de Reis del Barça s’ha fet esperar però ja és aquí. El brasiler Ximbinha arriba al Palau cedit pel Palma fins a final de temporada –amb una opció de compra quan acabi el curs. Era un secret del domini públic i el club blaugrana ho va fer oficial ahir després d’unes setmanes de stand by per la petició del conjunt balear i del mateix jugador. Ximbinha es va acomiadar dissabte del club balear amb un gol, el 13è d’aquest curs, i un triomf contra El Pozo. El Barça i el Palma van acordar que el jugador tanqués la seva etapa en el club balear disputant el tourmalet del mes de gener contra l’Inter, el Valdepeñas i El Pozo.

Ximbinha arriba al Palau per reforçar la posició de pivot, on el Barça té les baixes sensibles d’Esquerdinha –lesionat al genoll en la supercopa del setembre– i Ferrão –que es va fer un trencament parcial del tendó d’Aquil·les fa dos mesos. “Qui vingui no ve per substituir-los. És impossible. Són únics”, va dir Andreu Plaza, el tècnic, fa unes setmanes. Sigui com sigui, el Barça fitxa gol perquè Ximbinha ha demostrat tenir un olfacte molt agut al Brasil, el Xota, el Nagoya japonès, l’Industrias i el Palma. Avui serà presentat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)