Handbol

El somriure blaugrana

Handbol. Entrerríos, Gonzalo, Ariño i Aleix, els campions europeus amb l’equip espanyol, destaquen que la classificació olímpica els donarà molta tranquil·litat per afrontar els grans reptes amb el Barça

Sense gaire temps per a celebracions, el quartet de jugadors del Barça que diumenge va revalidar el títol europeu amb la selecció espanyola a Estocolm va tornar dimecres a la rutina dels entrenaments a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí amb la tranquil·litat de la feina ben feta i amb il·lusions renovades per afrontar la segona part de la temporada en les files blaugrana. “Hem fet un gran campionat i a més hem obtingut l’objectiu extra de classificar-nos per als Jocs, així que tornar aquí a Barcelona amb aquest gran premi significa molt per mi”, assenyalava ahir Raúl Entrerríos, el capità del combinat estatal. Des de l’òptica blaugrana, el central asturià destacava la importància d’haver segellat el bitllet olímpic: “Ens permetrà disposar de més temps per entrenar-nos, sense la preocupació d’haver-nos de preparar per a un preolímpic amb la complicació que tot plegat podria comportar. En aquest sentit, s’ha de valorar molt positivament perquè ens dona més tranquil·litat.”

A diferència dels components de la selecció espanyola, hi ha fins a set jugadors del Barça que probablement hauran d’afrontar el preolímpic entre el 17 i el 19 d’abril, just abans dels quarts de final de la lliga de campions. El combinat francès, que no ha passat del 14è lloc de l’europeu i ha rellevat Didier Dinart pel seu segon Guillaume Guille com a seleccionador, jugarà a París contra les seleccions de Croàcia (Luka Cindric), la Tunísia de Toni Gerona i Portugal. Només els dos primers es guanyaran el bitllet per als Jocs. En l’últim europeu, N’Guessan va quedar fora de la llista, però no hi van faltar ni Fàbregas, ni Mem, ni Sorhaindo. En el preolímpic de Trondheim hi jugaran Noruega, el Brasil (Thiagus Petrus), Xile i la República de Corea. I en el de Berlín, Alemanya, Suècia, Eslovènia (Jure Dolenec) i Algèria.

Aquest peatge se l’estalviaran els jugadors de la selecció espanyola, que afronten amb la màxima il·lusió la tornada a les competicions de club. “Tenim una segona part de la temporada molt excitant amb el Barça amb la intenció de tornar a conquerir la Champions”, subratlla el porter Gonzalo Pérez de Vargas. L’extrem esquerre Aitor Ariño és conscient que un bon paper en les files blaugrana és el millor argument per tornar a tenir la confiança del seleccionador Jordi Ribera amb vista als Jocs. “Esperem que les coses surtin bé en el club per poder entrar altre cop a la selecció”, sentencia. Aleix Gómez, que va entrar a l’equip per la lesió de David Balaguer, es mostrava agraït: “Estic content que m’hagin donat aquesta oportunitat.” Entrerríos, olímpic a Pequín i Londres, és l’únic dels quatre amb experiència olímpica.

ELS PROTAGONISTES

La classificació olímpica és molt positiva perquè disposarem de més temps i tranquil·litat
Raúl Entrerríos
Estic agraït per l’oportunitat en l’europeu i ara a veure si aquest any ens podem emportar la Champions
Aleix Gómez
Esperem que les coses surtin bé en el club per poder ser a la llista dels Jocs. És un somni per a qualsevol jugador
Aitor Ariño
Tinc més bon record d’aquest europeu que de l’anterior i ara ens queda una segona part del curs excitant al Barça
Gonzalo Pérez de Vargas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)