Tennis

Com el menjador de casa

Final masculina. Djokovic, que serà número 1 si venç, és favorit avui (9.30 h, Eurosport) contra Thiem per palmarès i perquè atresora set títols en set finals jugades a Melbourne

El primer duel entre Novak Djokovic (2) i Dominic Thiem (5) a Austràlia decidirà avui (9.30 h, Eurosport) el campió. Serà l’onzena trobada d’una sèrie que domina el serbi per 6-4, però en què l’austríac s’ha endut els dos últims partits, el darrer el novembre passat sobre pista dura en la copa Masters. A pesar d’això i del fet que Thiem hagi eliminat Rafa Nadal (1) i Alexander Zverev (7), l’experiència i el palmarès del balcànic li confereixen la condició de favorit. Djokovic, que avui pot recuperar el número1, ha guanyat setze títols de Grand Slam en 25 finals, mentre que el seu oponent encara no s’ha estrenat i afrontarà la seva tercera final d’alta magnitud després de cedir en les dues anteriors contra Nadal a Roland Garros. Per a Thiem, Austràlia ha servit per reivindicar la seva polivalència quant a superfícies més enllà de la terra. Per a Nole, però, la Rod Laver Arena és gairebé com el menjador de casa seva: hi ha guanyat les set finals que hi ha jugat. Superior en estratègia, en capacitat de revertir la defensa en atac, i amb el seu magnific revés de dues mans de timó, el serbi mirarà de neutralitzar la gran dreta del seu oponent, que ha cedit cinc sets fins ara en el torneig. El vigent campió nomes va concedir un parcial a l’alemany Jan-Lennard Struff en el seu debut i ha sofert un desgast inferior, a més d’haver tingut un dia més de descans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)