Victòria per ser el líder

Waterpolo. El Zodiac Barceloneta es desfà del Jadran Split en el darrer quart, i el triomf del Jug el situa primer del grup A de la lliga de campions

BARCELONETA 16 SPLIT 12

ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, De Toro, Granados (5), Munarriz (1), Bodegas (4), Larumbe (1), Aleksic, Francisco Fernández, Pau Linares, Perrone (2), Mallarach (3), Bustos i Miguel Linares.JADRAN SPLIT:Anic, Buric (2), Zovic (2), Krapic (1), Butic, Pejkovic, Power (2), Vrdoljak (1), Vickovic (1), Delic (1), Setka (1), Bego (1) i Celar.PARCIALS:3-3, 3-2, 5-5 i 5-2.ÀRBITRES:F. Ohme (Alemanya) i S. Achladiotis (Grècia). Van excloure definitivament Francisco Fernández del Barceloneta i Buric i Vickovic de l’Split.

El Zodiac Atlètic Barcelona és el nou líder del grup A de la lliga de campions gràcies a la seva victòria per 16-12 contra el Jadran Split, i al triomf del Jug, el tercer, contra l’Olympiacòs (13-9), que ocupava la primera plaça fins ara. Els barcelonins no van tenir un partit fàcil contra el conjunt croat, però van sumar la victòria, i van superar el conjunt grec en la classificació, tot i que tenen els mateixos punts. En la pròxima jornada s’enfrontaran els dos primers del grup, el Barça visitarà l’Olympiacòs.

El Barceloneta va haver d’esperar fins al darrer quart per guanyar el conjunt croat, ja que l’enfrontament va ser més anivellat del que mostrava la posició dels dos equips a la taula. El Jadran Split ha canviat d’entrenador, i també ha recuperat dos jugadors lesionats i això l’ha fet més forts. Els mariners sempre van anar al davant en el marcador, però els croats van oposar molta resistència. El primer quart va finalitzar amb un empat (3-3) i es va arribar al descans amb un mínim avantatge local (6-5).

En l’inici del tercer període l’Atlètic Barceloneta es va avançar de dos gols, però el Jadran Split va jugar els seus millors minuts i va tornar a anivellar el partit, 9-9. El darrer període es va iniciar amb un gol d’avantatge per als locals i de mica en mica van incrementant el seu marge fins a arribar al 16-12 final. Álvaro Granados va marcar cinc gols i Michael Bodegas en va fer quatre. Va ser baixa Roger Tahull, que, com altres companys d’equip, va arribar tocat de l’europeu.