Ciclisme

Cardew és el més ràpid a l’esprint de La Ceràmica

Ciclisme. El britànic supera l’italià Giovine i Gómez (Antiga Casa Bellsolà) tanca el podi

Tristan Cardew (The Service Course Club) va guanyar el 39è GP de la Ceràmica de La Bisbal d’Empordà, la cursa social de 90 quilòmetres amb més de 150 inscrits i que es va resoldre en un esprint després de varis intents d’escapada, sense èxit. El britànic va superar l’italià Darío Giovine (The Hincapie Leomo) i el corredor de l’Antiga Casa Bellsolà, David Gómez; que entrava a dos segons. Luke Smith, també de equip gironí, va ser desè i tercer de la categoria sub-23 en un grup que entrava a cinc segons i en què també hi havia Blai Sánchez, Adrià Bartrina, Alejandro González i Gerard Bofill, tots ells del Bellsolà.