El Barça suma la desena victòria consecutiva a la lliga de Campions

Handbol. Guanya a la pista de l’Elverum noruec per 26-30 i continua en la primera posició del grup

El Barça ha sumat la desena victòria consecutiva a la lliga de Campions al guanyar a la pista de l’Elverum noruec per 26-30. El partit ha sigut molt disputat i els homes de Xavi Pascual mai s’han pogut distanciar definitivament del seu rival. Els blaugrana mantenen la primera posició del grup.

El Barça s’ha posat per davant en l’inici del partit, però els noruecs han fet un parcial de 4-0, han donat la vota al marcador (8-6) i han aconseguit la seva màxima avantatge de tres gols en el minut disset, 10-7. Als blaugrana els hi costa superar la defensa i el porter local i tenen dificultats en atac. Els extrems Aitor Ariño i Aleix Gómez han començat a anotar i s’ha estabilitzat la diferència. Després del 14-11 a set minuts del final de la primera meitat els blaugrana s’han mostrat intractables en atac i han aconseguit un parcial de 0-5 que els ha situat amb un 14-16 al descans.

En l’inici de la segona meitat el Barça s’ha distanciat de quatre gols (16-20) i en els minuts següent s’ha mantingut per davant en el marcador amb tres i quatre gols de marge. L’Elverum no ha deixat mai de lluitar i en el tram final ha fet un esforç i amb bones aturades del seu porter i encert en atac s’ha apropat fins a només un gol, 23-24 a dotze minuts del final. Els blaugrana han mantingut la calma, han anotat tres gols de manera consecutiva i s’han tornat a distanciar, arribant a la seva màxima avantatge de cinc gols, 24-29 a tres minuts del final, i assegurant la victòria.