Handbol

El KH-7 BM Granollers jugarà contra el JuRo Unirek

Handbol. L’equip vallesà afrontarà l’anada dels quarts de final de la Challenge Cup als Països Baixos i la tornada a casa, el cap de setmana del 7 i 8 de març

El KH7 BM Granollers ha quedat emparellat amb el JuRo Unirek VZV holandès en els quarts de final de la Challenge Cup, segons el sorteig que s’ha efectuat aquest matí a Viena. El primer partit es disputarà als Països Baixos, el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març, i la tornada, el 7 o 8 de març, a la capital vallesana. El sorteig també ha definit el camí fins a semifinals i, per tant, el vencedor d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà al guanyador del duel entre els dos equips de la lliga de divisió d’honor espanyola entre l’Aula Alimentos de Valladolid i el Mecalia Atlético Guardés. Sense la contundència de l’equip granollerí, el JuRo Unirek també va resoldre amb solvència l’eliminatòria anterior contra el Brixen Südtirol, de la lliga italiana, al qual va superar tant en l’anada (29-24) com en la tornada (20-26).

Els altres partits de quarts de final han emparellat el Madeira portuguèrs amb el Naisa Nis serbi, i el derbi croat entre el Lokomotiva Zagreb i el Bjelovar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)