Handbol

KH-7 Granollers: propera destinació, Països Baixos

Handbol. L’equip vallesà queda emparellat amb el JuRo Unirek en els quarts de final de la Challenge Cup. El partit d’anada serà a fora i la tornada a casa, el cap de setmana del 7 i 8 de març

El periple del KH-7 BM Granollers per la Challenge Cup continuarà a final de mes pels Països Baixos, ja que ahir va quedar emparellat en els quarts de final contra el JuRo Unirek VZV. L’anada es disputarà a fora, el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març, i la tornada al Palau d’Esports de Granollers, el 7 o 8 de març. El sorteig efectuat ahir a Viena va traçar el camí fins a les semifinals, i el conjunt de Robert Cuesta ja sap que si surt victoriós d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà en la següent, en la primera quinzena d’abril, al vencedor del duel entre dos equips de la lliga de divisió d’honor espanyola, l’Aula Alimentos de Valladolid i el Mecalia Atlético Guardés. Els altres emparellaments de quarts de final seran el Madeira portuguès contra el Naisa Nis serbi, i el derbi croat entre el Lokomotiva Zagreb i el Bjelovar.

Robert Cuesta diu que no tenia preferències quant a rivals, però sí que agraeix el fet de tenir el partit de tornada a casa, amb el suport de la seva afició. El tècnic vallesà encara no ha pogut fer una anàlisi a fons del rival, però sí que en té alguna referència: “Hi vam coincidir en un torneig de pretemporada, però ara començarem a estudiar-les. Sembla que pot ser un híbrid dels anteriors rivals, amb llançament exterior, bona connexió amb les pivots i jugadores molt grans en defensa.” En tot cas, Cuesta espera trobar la tecla que tan bon resultat els va donar tant contra el BNTU Minsk bielorús en la tercera eliminatòria com contra el Sokol Poruba txec en els vuitens de final. “Estic molt content perquè l’equip fins ara està interpretant molt bé el que necessitem en cada moment. També hem sabut adaptar-nos a aquestes experiències noves per a moltes jugadores i que no les afectin negativament, sinó que les gaudeixin al màxim. Hem sabut trobar la nostra millor versió a cada partit, i esperem que continuï així”, assenyala.

El JuRo Unirek va accedir directament a l’eliminatòria dels vuitens de final, i va superar amb solvència el Brixen Südtirol, de la lliga italiana, tant en l’anada (29-24) com en la tornada (20-26). Les jugadores més determinants en aquests dos partits, si més no en atac, van ser les extrems Kim Jimmink i Lisanne Kolken, i la jove central de 18 anys Esma Steal.

Pas endavant en la lliga

La bona trajectòria del KH-7 BM Granollers en la Challenge Cup s’ha estès també a la divisió d’honor, on ha enllaçat tres victòries en les tres darreres jornades, l’última contra l’Atlético Guardés (23-22). Aquests resultats l’han impulsat al sisè lloc, empatat a punts amb el cinquè, i a tres punts del quart, precisament el conjunt gallec. Cuesta també valora en aquest sentit el pas endavant de l’equip: “Estàvem entrenant molt i molt bé, però els resultats no ens acabaven d’acompanyar i els partits no sortien com volíem. Era una qüestió de temps que l’equip se sentís còmode als partits i amb els últims resultats s’està demostrant.”

EL PROTAGONISTA

No tenia preferències pel que fa al rival, però agraeixo poder jugar la tornada a casa
Robert Cuesta
entrenador del kh-7 granollers
Quarts de final
Valladolid-Atlético Guardés QF1
Madeira-Naisa Nis QF2
JuRo Unirek-Granollers QF3
Lokomotiva-Bjelovar QF4
Semifinals
Vencedor QF1-vencedor QF3
Vencedor QF4-vencedor QF2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)