Handbol

Un febrer calent

Handbol. El calendari fa pujada pel Sarrià, que rep l’Aranda, un dels equips més poderosos de la categoria

Després de la derrota a la pista del Màlaga (28-25), el Sarrià afronta dos partits duríssims per consolidar-se la zona mitjana de la taula a la divisió de plata en la temporada del seu debut. Avui arriba el Villa de Aranda (19h), segon classificat i equip que afronta el duel amb la lliçó apresa de la primera volta quan els de Salva Puig el van tombar a domicili en la seva única derrota a casa. El tècnic sarrianenc no podrà comptar amb Guillem Torres i Nítus Pórtulas però l’afició té ganes de celebrar una victòria a casa després de dos empats seguits.

“El factor sorpresa ha desaparegut i ells ja venen avisats. És un club que té aspiracions d’ascens i que s’ha reforçat amb el serbi Mijatovic i el central brasiler Almeida, el tercer millor golejador de la categoria. A més, tenen un dels pivots més durs de la lliga, Javier García –més de quatre gols per partit–, un jugador que fa una feina impagable als dos costats de la pista”, avisa Puig, que admet la dificultat del calendari d’aquest mes ja que el següent partit és a la pista del Torrelavega, quart classificat. Pel Sarrià qualsevol punt que esgarrapi contra aquests rivals pot ser decisius ja que la zona perillosa no és massa lluny (dos punts) per un equip amb poca experiència en la categoria. “Amb els canvis de jugadors són un equip que han evolucionat en el seu joc”, explica Puig. L’Aranda ha sumat tres victòries en els quatre últims partits i tenen en el punt de mira el Cisne, el gran dominador de la divisió de plata aquesta temporada.

Patrocini

Duel de golejadors a Zarautz

Olaizola (110 gols) i Pep Reixach (101) són els màxims golejadors de la categoria i se les hauran aquest vespre (19.30 h) en el duel entre el Zarautz i el Bordils, un partit a vida o mort pels bascos, penúltims i que poden quedar-se a set punts de la salvació si els de Campos són capaços d’endur-se la victòria, com van fer en la primera volta (23-22). El Bordils, conscient de la rellevància del partit, ha viatjat amb només dues baixes, Bañeras i Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)