Atletisme

Duplantis torna a superar el rècord de perxa (6,18 m)

Atletisme. L’estrella sueca vola a Glasgow i millora en un centímetre la plusmarca mundial que va establir fa una setmana a Torun (Polònia)

Una setmana després d’haver establert el rècord del món de salt de perxa a Torun (Polònia), amb 6,17 m, el prodigi suec Armand Duplantis ha superat la seva plusmarca per un centímetre (6,18 m) en la reunió de Glasgow, la cinquena prova del circuit mundials de mítings en pista coberta. Duplantis ha assolit el nou registre al primer intent i de manera clara i, per tant, no seria d’estranyar que el torni a millorar en el que resta de campanya hivernal.

Marca d’Esther Guerrero

Més enllà de l’estrella sueca, en la reunió de Glasgow també hi ha competit la migfondista banyolina Esther Guerrero, que ha ocupat el setè lloc en els 1.500 m després d’esmicolar la seva marca indoor (4:09.88) i rebaixar-la en més de dos segons (4:07:47). La guanyadora ha estat l’escocesa Jemma Reekie, amb 4:04.07.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)