Futbol sala

Lozano empata en els darrers instants

Futbol sala. El Barça només pot aconseguir un punt en la visita a la pista del Palma en un duel equilibrat i molt emocionant

palma 1 barça 1

PALMA:Barrón, Tomaz, Joao, Lolo i Vilela –cinc inicial–; Hamza, Rojas, Campos, Nunes, Allan i López I Sarmiento.BARÇA:Juanjo, Boyis, Dyego, Arthur i Adolfo –cinc inicial–:, Roger, Daniel, Lozano, Rivillos, Joselito, Ximbinha i Dídac.GOLS:1-0 (24’) Lolo. 1-1 (39’) Lozano.ÀRBITRE:Martínez i Munez. Targeta groga a Roger.

El Barça només va sumar un punt en la seva visita a la pista del Palma, el quart classificat, i va ser gràcies a un gol de Sergio Lozano a un minut del final. L’enfrontament va ser molt disputat i emocionant, i malgrat que els dos equips van tenir ocasions per avançar-se en el marcador es va arribar al descans amb el 0-0 inicial.

En l’inici de la segona meitat Lolo va avançar el seu equip. Juanjo va fer una bona actuació sota pals i Ximbinha, que va debutar amb el Barça, va disposar d’alguna ocasió. Finalment Sergio Lozano va fer el gol de l’empat.