Handbol

El Bordils guanya una final a Zarautz

Divisió de plata. Remunta quatre gols en la segona part i surt de la zona de descens en la pista d’un rival que s’ho jugava tot

ZARAUTZ 27 BORDILS 30

AMENABAR ZARAUTZ:Aitor Atorrasgasti, Martínez (4), Garmenida (3), Iraeta, Olaizola (9), Beristain, Ortiz (2), Josu Atorrasgasti, Goenaga (2), Zubeldia, Pérez (4), Ballesteros, Jiménez (3), Ostolaza.BORDILS:González, Farrarons, Xicu Reixach (1), Prat (2), Palahí (8), Masó (1), Vilanova, Canyigueral (6), Oliver (1), Fornés, Montes (4), Batlle, Pep Reixach (4), Ferrer (3), Mach i Pou.PARCIALS:3-1, 6-5, 10-7, 11-10, 15-13, 15-15; 19-18, 23-20, 25-23, 26-25, 27-28 i 27-30.ÀRBITRES:López i Cubas. Van excloure Olaizola (2), Beristain, Goenaga i Jiménez, del Zarautz, i Vilanova (3), Prat i Farrarons.

El Bordils ha assolit una victòria que el treu de la zona de descens a la pista del Zarautz, un equip que jugava el partit a vida o mort per la seva situació en la taula.

Els gironins han patit de valent per aixecar un partit que des del primer moment s’ha complicat per l’eficàcia en atac dels locals, liderats pel màxim golejador de la categoria Olaizola. Amb tot, els de Pau Campos no han llançat mai la tovallola i abans del descans ja han protagonitzat una primera reacció trobant espais en atac (15-15). En la segona part han tornat a colpejar primer els bascos en els deu primers minuts davant l’eufòria de la seva afició, però els 4 gols a favor (23-19) no han servit de res davant la reacció de coratge i també de bon joc del Bordils, que ha fet uns deu minuts finals antològics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)