El Fraikin torna a créixer amb la tercera fora de casa

Handbol. Tercer triomf també consecutiu dels vallesans, que van tenir en Adrià Figueras (8 gols) el seu far de cara a la porteria rival, a Segòvia

nava 26 granollers 28

VIVEROS HEROL BM NAVA:Fernández, Casado (5), Vírseda (1), D’Antino (3), Pérez (4), Lamariano i Kisselev (2) –set inicial–; Calado (1), Villagrán (2), Ajo (2), Llopis (1), Herranz i Rosales (4).FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia, Pérez, Márquez (2), Figueras (8), Gassama, Popovic i Bonanno –set inicial–; Garcia, Valera (2), Guiteras, Nenadic (3), Martínez (1), Dos Santos (3), Tarrafeta (4) i Franco (5).PARCIALS:2-1, 5-3, 5-7, 6-11, 8-13 i 11-14; 13-17, 17-18, 20-21, 22-23, 23-26 i 26-28.ÀRBITRES:Iniesta Castillo i Garcia Mosquera. Exclusions: Calado (27’ i 34’) i Fernández (18’) del Nava, i Bonanno (20’ i 35’), Márquez (40’) i Dos Santos (56’).

Tercer triomf consecutiu del Fraikin Granollers i tercer fora de casa aquesta temporada en la lliga Asobal, en aquest cas en terres segovianes. Els vallesans es van imposar a la pista del Nava, esborrant l’empat de l’anada i mantenint les bones sensacions en l’inici de la segona volta.

Tot i el mal inici (3-1 en el 7’), no va trigar gaire l’equip català a agafar el pols al partit, amb la irrupció de Nenadic amb els seus dos primers gols i l’empat a cinc gairebé a l’equador de la primera meitat. La solidesa defensiva i l’explosió d’Adrià Figueras (ahir, el millor del partit amb vuit gols) van ser els arguments per confirmar la reacció amb un gran parcial de 0-7 (5-10). Tot i la insistència de Rodrígo Pérez, el Fraikin va poder marxar al descans amb un marge treballat a l’electrònic (11-14).

En la represa, Franco, Rosales i Valera mantenien les diferències amb un interessant 13-17 en el 5’. Però el partit es va escalfar i igualar amb l’empat a 20 de Casado. Dos Santos va trencar l’empat però el temps mort local no va evitar que Figueras posés un 23-27 clau i suficient 5 minuts abans del final, que ja no remuntaria el Viveros Nava.