Ciclisme

Vassal, a la Santa Vall

Ciclisme. El francès es va imposar en la marató i Sandra Santanyes va ser la millor en la categoria femenina

El francès Thibaut Vassal (128 Bike Avenue) i la catalana Sandra Santanyes (Trek Bicisprint Sabadell) van ser els millors en la prova de la marató de la Santa Vall, una competició que va reunir un miler de participants en totes les categories. Thibaut Vassal va tornar a la competició després d’una lesió i va esperar al darrer terç de la cursa –70 km i 1.700 m de desnivell positiu–, per situar-se en la primera posició i anar en solitari cap a la victòria amb un temps de 3h16:13. Roger Argelaguer (RR Bikers) també va anar de menys a més i va ser segon (3h20:29). Tercrer va ser Adrià Noguera (Megamo Factory), que va liderar la cursa durant forces quilòmetres. Sandra Santanyes va ser la 56a de la general i primera en la categoria femenina amb 3h58:53, davant Gisela Biguet (CC Bas), que va acabar segona (4h01:59).