Futbol sala

El Barça goleja el Ribera Navarra en la segona meitat

Futbol sala. L’Industrias visita aquest vespre la pista del l’Inter

barça 6 R. navarra 1

BARÇA:Dídac, Boyis, Arthur, Dyego i Adolfo –equip inicial–; Marcenio, Daniel, Sergio Lozano, Ximbinha, Roger, Joselito i Juanjo (p.s.).ASPIL JUMPERS RIBERA NAVARRA:Gus, Nil, David Pazos, Lemine i Tripodi –equip inicial–, David, Sergio González, Mínguez, Andrés Santos, Thalles, Lucas i Sergi (p.s.).GOLS:1-0 (12’) Roger. 2-0 (19’) Arthur. 3-0 (25’) Dyego. 4-0 (28’) Daniel. 5-0 (31’) Adolfo. 5-1 (39’) Nil. 6-1 (40’) Sergio Lozano.ÀRBITRES:Martínez i Navarro. Van mostrar targeta groga Daniel, del Barça i a Gus i Sergio González, del Ribera Navarra.

El Barça no va tenir cap problema per golejar per 6-1 l’Aspil Jumpers Ribera Navarra. Els blaugrana van estar molt encertats de cara a gol en la segona meitat, en què es van distanciar clarament en el marcador. El primer temps va ser més disputat i anivellat, i els blaugrana només es van poder avançar amb un 2-0 i van desaprofitar un doble penal.

D’altra banda, l’Industrias Santa Coloma intentarà allargar el seu bon moment de joc i resultats a la pista del líder, el Movistar Inter (19 h per Gol), que tot i la seva eliminació de copa es manté ferm a la lliga, amb cinc victòries en els últims cinc partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)