Futbol sala

Assalta la pista del líder

Futbol sala. L’Industrias Santa Coloma s’avança aviat i, amb una gran actuació defensiva i molt d’encert en atac, supera el Movistar Inter

INTER 3 INDUSTRIAS 5

MOVISTAR INTER:Herrero, Ortiz, Ricardinho, Borja i Pito –equip inicial–; Bebe, Elisandro, Iacovino, Humberto, Marlon, Raya i Álex González.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Sepe, Corso, Bermusell i Petry –equip inicial–, Cardona, Khalid, Well, Álvarez, Uri Santos, Vidal, Ramírez i Puerta.GOLS:0-1 (4’) Cardona. 0-2 (12’) Well. 0-3 (16’) Cardona. 1-3 (22’) Elisandro. 1-4 (24’) Álvarez. 1-5 (33’) Petry. 2-5 (39’) Marlon. 3-5 (40’) Marlon.ÀRBITRES:Bustos i Ramos. Van mostrar targeta groga a Pito i Ricardinho, del Movistar Inter, i a Petry, de l’Industrias Santa Coloma.

L’Industrias Santa Coloma va ser la gran sorpresa de la jornada i va guanyar a la pista del Movistar Inter (3-5), el líder de la primera divisió. Els colomencs van fer un partit molt brillant, van sumar la segona victòria consecutiva i ja fa quatre partits seguits que no perden.

Els homes de Javi Rodríguez van tenir una gran actuació defensiva i el porter Miquel Feixas va fer grans aturades en moments importants del partit. En atac l’equip va ser efectiu i, després d’avançar-se en el minut 4, va saber arribar al descans amb un 0-3 a favor seu.

L’Industrias Santa Coloma va respondre molt bé al gol del Movistar Inter només de començar la segona meitat (1-4) i va saber resistir els darrers quinze minuts de partit quan els madrilenys van atacar amb porter jugador.

Sebastián Corso va haver de deixar la pista lesionat, però l’equip va estar serè, va tenir ocasions amb la porteria buida i l’1-5 va arribar a set minuts del final. Només en el darrer minut i mig de joc l’Inter va aconseguir maquillar una mica el resultat.