El líder obté el seu divuitè triomf a la pista del cuer

Handbol. El Barça es distancia de l’Osca en una millor segona meitat

OSCA 26 BARÇA 32

BADA OSCA:Arguillas, Val (3, 1p), Camas (2), Tioumentsev (2), Oier Garcia (2), Nieto (1) i Del Valle (1) –set inicial–; Montoya, Adrià Pérez (1), Mota (2), Benites (3), Mira, Marcelo (5), Malo (1), Pinto (3) i Broto (p.s.).BARÇA:Pérez de Vargas, Tomàs (2), Entrerríos (3), Petrus (1), Mem (5), Pascual (2) i Fabregas (5) –set inicial–; Mortensen (1), Sorhaindo, Andersson (1), Serdio, Diocou (1), N’Guessan (4), Dolenec (4, 3p), Pálmarsson (3) i Moller.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-3, 5-7, 8-11, 10-11, 12-14, 13-16 (descans); 14-17, 17-21, 20-25, 22-27, 25-30 i 26-32.ÀRBITRES:J.M. Iniesta i A. Garcia. Van excloure a Oier Garcia, Mira, Nieto, Del Valle i Arguillas, de l’Osca i a Andersson, Petrus i Mem, del Barça.COMENTARI:El Barça, el líder, va aconseguir la seva divuitena victòria consecutiva en la lliga Asobal a la pista de l’Osca, el cuer. Els blaugrana es van distanciar en el marcador en una bona segona meitat després que en la primera l’enfrontament fos més anivellat. Els aragonesos van començar el partit dominant en el marcador amb curts avantatge i els blaugrana no es van posar per davant fins al minut nou de partit, 5-6. El Barça es va avançar de tres gols i es va arribar al descans amb el 13-16. En la segona meitat es va anar ampliant la diferència fins arribar a sets gols d’avantatge a quatre minuts del final, 25-32. Dika Mem i Ludovic Fabregas van fer cinc gols cada un.