Quart triomf consecutiu del Granollers, que és cinquè

Handbol. Adrià Figueras marca el seu 800è gol en la lliga Asobal

GRANOLLERS 25 SINFÍN 21

FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia, Marc Garcia (1), Nenadic (3), Adrià Martínez (5), Oswaldo (2), Franco (2) i Bonanno –set inicial–; Edgar Pérez, Valera (4, 1p), Márquez (2), Figueras (3, 1p), Gassama, Tarrafeta (3), Popovic i Sastre (p.s.).LIBERBANK CANTABRIA SINFÍN:Mijuskovic, Pardo, Blázquez (4), Da Silva (3), Herrero (6), Valles (2) i Dimitrievski (3) –set inicial–; Muñiz (1), Torriko (2), Lastra, Basualdo, Alonso, Iglesias i Carvalho (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-1, 3-4, 6-6, 8-8, 11-8, 14-9 (descans), 14-10, 16-13, 17-15, 19-17, 22-19 i 25-21.ÀRBITRES:R.A. Garcia i A. Rodríguez. Van excloure definitivament a Da Silva (3), del Sinfín, i van excloure a Popovic (2) i Nenadic, del Granollers, i Blázquez i Valles, del Sinfín.

El Fraikin Granollers va aconseguir la seva quarta victòria de manera consecutiva després derrotar el Liberbanck Cantabria Sinfín per 25-21 i va pujar fins a la cinquena posició de la classificació. En aquest partit Adrià Figueras va arribar fins als 800 gols en les seves nou temporades a la lliga Asobal quan va fer de penal el 6-6 en el minut quinze. Els vallesans ja guanyaven per 14-9 en el descans.