El Terrassa salva un valuós punt contra el Marsella (11-11)

Waterpolo. Els egarencs remunten el 0-4 en contra del primer quart, tenen possibilitats de guanyar i una aturada del porter Iñaki Aguilar en l’últim segon manté l’empat en la novena jornada de la lliga de campions

El CN Terrassa ha salvat un valuós punt contra el Marsella (11-11) en la novena jornada del grup B de la lliga de Campions després d’un partit intens i en el que ha tingut possibilitats de guanyar. Els egarencs han iniciat molt malament el partit, no han pogut superar la pressionant defensa del conjunt francès ni aturar el seu atac i han encaixat un 0-4 en el primer període. La seva reacció en el segon quart ha sigut impressionant i amb un Bernat Sanahuja molt inspirat han arribat al descans amb un 6-6.

La igualtat ha sigut la tònica del tercer període i només s’ha decantat pel Marsella en l’últim segon amb un gol força protestat. En els darrers vuit minuts el Terrassa s’ha situat dos gols per sota (8-10), però ha sabut reaccionat i ha empatat amb un gol d’Alberto Barroso a 37 segons de la fi (11-11). En els darrers cinc segons els egarencs han patit una exclusió i després d’un temps mort el Marsella ha xutat en l’últim segon i el porter Iñaki Aguilar ha aturat la pilota i ha mantingut l’empat.