El Terrassa salva un valuós punt contra el Marsella en la lliga de campions

Waterpolo. Una aturada del porter del Terrassa Iñaki Aguilar en l’últim segon manté l’empat (11-11)

TERRASSA 11 MARSELLA 11

CN TERRASSA:Iñaki Aguilar, Sanahuja (4), Mora, Alarcón (2), Oscar Aguilar, Prieto (1), Francesc Sánchez, Pericas, Barroso (1), Gutiérrez (3), Oriol Rodríguez, Chico i Segura.CN MARSELLA:Hovhannisyan, Vanpeperstraete, Cuckovic (2), Izdinsky (1), Blary (1), Vernoux, Crousillat (4), Durdic (1), Marion-Vernoux, Kovacevic, Vukicevic (1), Camarasa (1) i Scepanovic.PARCIALS:0-4, 6-2, 2-3, 3-2.ÀRBITRES:Achladiotis (Grècia) i Gómez (Itàlia). Van excloure definitivament a Vanpeperstraete, del Marsella.

El CN Terrassa va salvar un valuós punt contra el CN Marsella (11-11) en la novena jornada del grup B de la lliga de campions després d’un partit intens i en què va tenir possibilitats de guanyar, però també de perdre. Una aturada del porter Iñaki Aguilar en l’últim segon va mantenir un merescut empat pel conjunt local.

Els egarencs van iniciar molt malament el partit, no van poder superar la pressionant defensa del conjunt francès ni aturar el seu atac i van encaixar un clar 0-4 en el primer període. La reacció del Terrassa en el segon quart va ser impressionant i, amb un Bernat Sanahuja molt inspirat, va anotar tres dels seus quatre gols en aquests minuts i es va arribar al descans amb un 6-6.

La igualtat va ser la tònica del tercer període i només es va decantar pel Marsella en l’últim segon, amb un gol força protestat pels locals (8-9). En els darrers vuit minuts el Terrassa es va situar amb dos gols per sota en el marcador amb el 8-10, però va saber reaccionar una altra vegada i va empatar en dues ocasions, la darrera, amb un gol d’Alberto Barroso a 37 segons de la fi (11-11). En els últims cinc segons els egarencs van patir una exclusió i després d’un temps mort el Marsella va xutar en l’últim segon. El porter Iñaki Aguilar va aturar la pilota i va mantenir l’empat.

REACCIÓ

Els egarencs van encaixar un 0-4 en el primer període i van saber remuntar

Lluita pel lideratge en solitari

El Zodiac Atlètic Barceloneta i l’Olympiacòs s’enfronten avui (19 h) amb la primera posició del grup A de la Lliga de Campions en joc. Els dos equips estan empatats a 19 punts i el que guanyi quedarà com a líder en solitari. Els mariners visiten la piscina del Pireu després de dues victòries i d’encadenar sis partits sense perdre, mentre que els grecs van encaixar la seva primera derrota en la darrera jornada, 13-9 a la piscina del Jug croat, i volen mantenir la seva fortalesa a casa. El duel es preveu molt intens i ajustat entre el millor atac del grup, el del Barceloneta amb 111 gols marcats, i la millor defensa, que té l’Olympiacòs, amb només 67 gols encaixats. En la primera volta el conjunt grec va empatar (11-11) en la seva visita a Barcelona. El porter del Zodiac Barceloneta, Dani López Pinedo, va dir que és un dels millors partits de clubs que es poden veure ara mateix, i va afirmar: “Qui aconsegueixi imposar el seu ritme de joc s’emportarà el partit.” El porter del Barceloneta preveu un enfrontament molt complicat i anivellat.