Handbol

El contraatac destrossa les opcions de la UE Sarrià

Handbol. Després d’una bona sortida (5-7), els problemes en la transició defensiva dels homes de Salva Puig van donar ales al Torrelavega, que en el descans ja tenia encarrilada la victòria

torrelavega 33 sarrià 25

FORD ALISAUTO BM TORRELAVEGA:Ábalos, Moreno, Prieto (11), González, Araújo, Gómez (2), Lombilla, Martínez (7), Cangiani (3), Casanova (3), J. C. Hernández, Areias (1), D. Hernández (2), García (3), Colunga (1), Urrutia.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Palacios (1), Aleman (2), March, Fina (1), Segarra (3), M. Arnau (3), P. Arnau (5), Ballester (2), Mariscal (3), Garcia, Moreno, Rovira (1), Serrano (3), Teixidor (1).PARCIALS:1-2, 4-5, 7-7, 10-9, 14-11 i 19-13; 22-16, 26-18, 29-19, 31-22 i 33-25.ÀRBITRES:Estellés García i Montero Suárez. Exclusions: Ábalos (16’ i 44’) i Lombilla (28’) del Torrelavega, i Pere Arnau (51’) del Sarrià.

Amb una marxa inferior va competir ahir el Sarrià a Torrelavega contra un rival de play-off i d’un ritme superior, sobretot en les transicions ofensives en la primera meitat. Els catalans van regalar massa contraatacs fàcils al conjunt de Cantàbria i van acabar cedint en un matx, ja molt decantat en el descans.

Pere Arnau va obrir el marcador de la Unió Esportiva Sarrià i del partit amb dos gols d’inici contra un Torrelavega, que va trigar gairebé cinc minuts a poder marcar. Martínez i companyia, amb un parcial de 0-3 i algun contraatac afortunat pel rebuig del pal, van posar ja ràpidament en dificultats els de Salva Puig, que tot i així es van mantenir competitius i portant la iniciativa en l’equador de la primera meitat (7-8). La reacció local –11-9, amb sis gols de Prieto– va provocar el primer temps mort del tècnic visitant a causa dels continus problemes amb el contraatac rival. Massa gols regalats i gratuïts, i també alguna pèrdua inoportuna en atac, que van provocar un negatiu 19-13 en el descans.

Mala sortida

En la represa David García va tornar a marcar gairebé sol en dues ocasions de contraatac als nou minuts, fet que representava un més que perillós 23-17 en el marcador. El Torrelavega continuava corrent i abusant dels gironins. Casanova en va fer un altre en idèntiques condicions i Salva Puig va haver d’aturar el partit amb un 24-17 ja molt advers. La sòlida defensa local tampoc va permetre gaires alegries i amb 26-17 a un quart d’hora del final, l’enfrontament ja estava totalment decidit. A partir d’aquí els catalans, tot i alguna exclusió (Pere Arnau), van intentar maquillar amb orgull el desavantatge fins al final, però sense poder aspirar en cap moment a la victòria, que no arriba des de fa ja cinc jornades.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)