El Zodiac Barceloneta venç i se situa líder en solitari

Waterpolo. Fa un gran partit a la piscina de l’Olympiacòs en la novena jornada de la lliga de campions i domina des de l’inici fins al final

OLYMPIACÒS 9 BARCELONETA 15

OLYMPIACÒS:Zerdevas, Mylonakis, Skoumpakis, Genidounias (1), Jokovic (1), Buljubasic, Dervisis, Kakaris (1), Mourikis, Gounas (2), Argyropoulos (1), Mitrovic (3) i Zivojinovic.ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, De Toro, Granados (3), Munarriz (4), Bodegas, Larumbe, Aleksic (1), Fran Fernández, Tahull (1), Perrone (5), Mallarach, Bustos (1) i Linares.PARCIALS:1-4, 1-2, 4-3 i 3-6.ÀRBITRES:R. Colombo (Itàlia) i A. Alexandrescu (Romania). Van excloure definitivament Mylonakis i Buljubasic, de l’Olympiacòs i Bustos, del Barceloneta.

El Zodiac Atlètic Barceloneta va aconseguir una gran i important victòria a la piscina de l’Olympiacòs (9-15) i es va situar líder tot sol del grup A de la lliga de campions. Els mariners sumen la tercera victòria consecutiva i el setè partit sense perdre contra un equip que estava empatat a punts amb ells al capdamunt de la taula. El conjunt grec ha perdut els dos últims partits i ha baixat fins a la tercera posició.

El Barceloneta va fer un inici de partit impressionant (0-3), i va tenir molt d’encert en atac i en defensa, amb el porter Dani López Pinedo molt inspirat i fent bones aturades. Es va arribar al final del primer quart amb 1-4. En el segon període el conjunt grec va millorar en defensa, la seva millor arma, i en atac va desaprofitar ocasions i va enviar un parell de pilotes als pals. Els mariners van ampliar una mica més l’avantatge fins a arribar el 2-6 del descans.

En l’inici del tercer període els barcelonins van fer dos gols consecutius i es van situar amb 2-8. L’Olympiacòs, però, va disputar els seus millors minuts, va saber aturar els atacs del Barceloneta i transformar els seus, i fent un parcial de 3-0 es va apropar fins al 6-9 del final del tercer quart, amb un gol a quatre segons del xiulet que podia haver fet mal als barcelonins. El Barceloneta va demostrar tota la seva serenitat i fortalesa en l’inici dels últims vuit minuts del partit, va marcar dos gols consecutius i es va tornar a distanciar. Felipe Perrone es va mostrar encertat davant de porteria, va fer cinc gols, i es va arribar a la màxima diferència de set gols (8-15) en l’últim minut. L’Olympiacòs va fer el definitiu 9-15 en els darrers instants.